بهینه سازی SEO سایت بر اساس الگوریتم Rank Brain

Rate this post

زمان زیادی از معرفی الگوریتم RankBrain نمی گذرد اما هم چنان نگرانی هایی در مورد تاثیر ان بر نتایج جست و جوی گوگل و رتبه بندی سایت ها وجود دارد . در این مطلب قصد داریم تا نکات مفیدی درباره الگوریتم (RankBrain) گوگل به شما ارائه کنیم و در پایان مقاله متوجه خواهید شد که گوگل تا چه اندازه هوش مصنوعی خود را بهبود داده است و هوشمند تر شده است .

بهینه سازی SEO سایت بر اساس الگوریتم Rank Brain

سوالی که ممکن است برای بسیاری از وب مستر ها پیش آمده باشد این است که ایا می توان وب سایت خود را بر اساس الگوریتم Rank Brain بهینه سازی کرد؟ پاسخ بسیار ساده است خیر !

در واقع دیدگاه های قدیمی ای که درباره سئو وجود دارد در مورد این الگوریتم صدق نمی کند و باید استراتژی خود را به کلی برای بهینه سازی تغییرداد .

به عنوان مثال سوالاتی مانند :

  • چگونگی جلوگیری از جریمه توسط الگوریتم پاندای گوگل؟
  • چگونه کلمات و عبارات کلیدی سایت خود را براساس الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل انتخاب کنم؟
  • طریقه جلوگیری از جریمه شدن توسط الگوریتم پاندای گوگل ؟

در مورد الگوریتم Rank Brain مصداق ندارد چرا که این الگوریتم از نظرماهیتی کاملا متفاوت از سایرین بوده و شاید بتوان گفت که اساس آن تحلیل جست و جو محسوب می شود.

طریقه کار الگوریتم Rank Brain چگونه است؟

اگر بخواهیم الگوریتم Rank Brain را به چیزی شبیه کنیم شاید بیشترین شباهت را به الگوریتم مرغ مگس خوارداشته باشد و آن هم به دلیل این است که هر دو بر اساس تجزیه و تحلیل عبارات کلیدی بنا شده اند. با این وجود الگوریتم RankBrain ساختار بسیار پیچیده تری را نسبت به مرغ مگس خوار دارد. الگوریتم RankBrain نوعی تفسیر کننده نتایج جست و جو است که به کلمات کلیدی داخل جست و جو توجه کرده و با ترکیب آنها با معیار های کاربر نظیر مکان جست و جو ، سابقه و… سایت های مختلف را رتبه بندی می کند و در نهایت به کاربر نمایش می دهد.

بیشتر بخوانید:   Search and Highlight Text in a RichTextBox

به عنوان مثال پنج عبارت زیر را در جست و جو در نظر بگیرید :

۱- خرید لباس اینترنتی
۲-سفارش اینترنتی لباس درایران
۳- سایت خرید اینترنتی لباس
۴- برترین سایت خرید اینترنتی لباس در ایران
۵- تحویل فوری لباس

اگر به پنج عبارت بالا توجه کنید همه آنها دنبال این سوال هستند که ” چه سایتی برای سفارش لباس بهتر است ؟” و گوگل نیز در تلاش است تا بتواند خواسته اصلی شما را به دست آورد و با استفاده از الگوریتم RankBrain بهترین نتیجه را به شما نمایش دهد .

در ابتدا گوگل درخواست شما را آنالیز می کند تا به درخواست اصلی شما دست پیدا کند . پس از آن شروع به دسته بندی سایت ها بر اساس فاکتور های خود می کند که به گفته گوگل بیش از ۲۰۰ فاکتور در انجام آن بررسی می شود . اما نکته جالب این است که بر خلاف گذشته این فاکتور ها ثابت نیستند بلکه بر اساس هر جست و جو به صورت پویا تعیین می شوند.

این موضوع بدین معنی است که دیگر نمی توان مانند گذشته سایت خود را بر اساس یک کلمه کلیدی سئو کرد بلکه الگوریتم RankBrain بر اساس مجموعه ای از پارامتر ها مانند اعتباردامنه سایت، جدید بودن محتوا، تنوع کلمات کلیدی، تعداد و کیفیت بک لینک‌ها و… سایت ها را رتبه بندی خواهد نمود . این موضوع باعث می شود تا به عنوان مثال برخی از سایت ها برای به دست آوردن رتبه بهتر در گوگل نیاز به بک لینک بیشتر و برخی دیگر نیاز به محتوای تخصصی تر داشته باشند.

بیشتر بخوانید:   جایگزین برای تیم ویوور TeamViewer

آماده سازی سایت بر اساس الگوریتم رنک برین RankBrain

این الگوریتم در آغاز کار است و برخی از کارشناسان معتقدند که خود گوگل نیز نمی داند که این الگوریتم تا چه اندازه مفید است اما با توجه به گزارش هایی که از تاثیر منفی این الگوریتم بر برخی از سایت ها منتشر شده است لازم است تا برخی از اقدامات را برای سایت خود انجام دهید تا خیالتان از بابت آن راحت باشد.

به طور کلی هدف این الگوریتم بهبود تجربه جست و جو در گوگل است تا کاربر محتوای بهتری دریافت کند . بنابراین سایت هایی که به کاربر اهمیت کم تری می دهند و نرخ بانس ریت یا ضریب بازگشت سایت آنها بسیار بالاست و یا اینکه کاربران مدت زمان بسیار کمی را در آنها سپری می کنند اصلی ترین هدف این الگوریتم هستند.

یکی دیگر از مسائل بسیار مهم در گوگل و سئو ساخت برند یا همان برندینگ است و بدین معنی که سایت شما باید توسط گوگل در مورد یک موضوع خاص شناخته شود و محتوایی که شما تولید می کنید یا در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارید در یک دسته بندی خاص گنجانده شود . در واقع با پیشرفت بیشتر رنک برین سایتهایی که محتوای مناسب و جدید تولید نکنند نمی توانند آینده خوبی در نتایج جست و جوی گوگل داشته باشند.

Check Also

تعداد درخواست‌های http سایت با  HTTP Requests Checker 

برای بررسی  و  آنالیز سایت خودمون بهتره  ببینیم در حالت فعلی در سایت ما چند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *