در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین سایت های دانلود رایگان کتاب خارجی بپردازیم. اگر شما فرصت کافی برای جستجوی بهترین سایت های دانلود رایگان کتاب الکترونیک را ندارید، این مطلب را دنبال کنید. این لیست با معرفی دیگر سایت های دانلود رایگان کتاب خارجی توسط خوانندگان این مطلب، بطور پیوسته بروز خواهد شد.
چرا کتاب؟!
ما راههای زیادی برای یادگیری بیشتر در مورد جهان در اختیار داریم، مانند تحصیل، کار، صحبت با دوستان، شرکت در دورهها و سخنرانیها، مسافرت و البته خواندن کتاب! برای هر فرد دوستدار کتاب، خواندن یک کتاب موردعلاقه همراه با یک فنجان چای یا قهوه در وقت آزاد بسیار آرامشبخش است.
کتاب های الکترونیک
با پیشرفت فناوری، همه افراد از گوشیهای هوشمند، لپتاپها، تبلت ها و سایر گجت ها استفاده میکنند. تمام افراد به جدیدترین فناوریها وابسته بوده و از آنها استفاده میکنند تا کارشان را به بهترین نحو ممکن انجام دهند. در اینکه این فناوریها حجم کار را کاهش میدهند، هیچ شکی وجود ندارد. در هر زمینهای از قبیل بانکداری، تجارت، آموزش، سرگرمی، بازاریابی، علوم کامپیوتر و … از این فناوریها بهمنظور پردازش و مدیریت دادهها استفاده میشود. بهعبارتدیگر، گوشیهای هوشمند در میان تمام افراد بهویژه جوانان بسیار محبوب و پرطرفدار هستند. علاوه بر این، همه ما از گوشی و کامپیوتر برای سرگرمی هم استفاده میکنیم. اما در مورد دیگر، دانشجویان از این ابزارها برای مطالعات و کارهای درسیشان بهره میبرند. دانشجوها از گوشیهای هوشمند و کامپیوترها در ایجاد یادداشتها، پاورپوینتها، مطالعه کتاب های الکترونیک در موضوعات مختلف و دیگر موارد استفاده میکنند. تمام این موارد به بهتر و آسانتر شدن زندگی دانشجویی کمک بسیاری میکنند.
بهترین سایتهای دانلود رایگان کتاب خارجی
در این آموزش، ما به معرفی بهترین وبسایتهایی که میتوان بهسادگی کتاب های الکترونیک را بهصورت رایگان یافت و دانلود کرد، توضیح خواهیم داد. کتب الکترونیک نسخه غیرملموس کتب موجود در فرمت دیجیتال هستند. دانشجویان کتب الکترونیک را برای مطالعه ترجیح میدهند؛ زیرا در اختیار داشتن این نسخه از کتابها در گوشیها و لپتاپها آسان است. همچنین باعث صرفهجویی در هزینهها میشود. بنابراین، بهتر است که این کتب بهصورت رایگان از اینترنت دانلود شوند. اگر شما مطالعات آنلاین را آغاز کردهاید و با منابع جستجو و دانلود کتب الکترونیک رایگان آشنا نیستید، نگران نباشید؛ زیرا در این مقاله ما برخی از بهترین وبسایتهای جستجو و دانلود رایگان کتاب خارجی را معرفی خواهیم کرد.
۱٫ FreeBookSpot.es:
سایت FreeBookSpot یکی از بهترین سایت های دانلود رایگان کتاب خارجی است. این وبگاه، مجموعه عظیمی از ایبوک های رایگان در بیش از ۱۰۰ زمینه موضوعی مختلف برای کاربران فراهم کرده است. حدود ۴۵۰۰ کتاب الکترونیک در موضوعات برنامهنویسی، مهندسی، ستارهشناسی، داستانی، علمی و … در این سایت موجود است. در این وبگاه دانلود کتابها بدون نیاز به ثبتنام امکانپذیر است و شما میتوانید کتب را بر اساس عنوان، نام نویسنده، شابک و زبان جستجو کنید. در این سایت بخشهایی با عنوان پرطرفدارترین کتب و آخرین کتب دانلود شده نیز موجود است.
۲٫ Google Play Books:
فروشگاه Google Play بزرگترین مجموعه از اپلیکیشن های آندرویدی است اما بیشتر افراد اطلاع ندارند که آنها همچنین میتوانند کتب الکترونیک رایگان فراوانی در ژانرها و زبانهای متنوع را از این فروشگاه دانلود کنند. گوگل ادعا میکند که Google Play Books بزرگترین مجموعه کتب الکترونیک در جهان شامل بیش از ۵ میلیون عنوان میباشد! این فروشگاه به کاربران امکان دانلود ایبوک هایی را در دستهبندیهای مختلف از قبیل پرفروشترینها، کلاسیکها و دیگر موارد فراهم میکند. در این سایت شما میتوانید نظرات و نقد و بررسیهای دیگر کاربران در مورد کتابها را مشاهده کرده و با توجه به رتبه دادهشده به کتب توسط خوانندگان در مورد اینکه چه کتبی محبوب و پرطرفدار هستند و بایستی آنها را برای مطالعه و دانلود در اولویت قرار دهید، تصمیم بگیرید.
۳٫ ManyBooks.Net:
سایت دانلود رایگان کتاب خارجی ManyBooks بیش از ۳۳ هزار ایبوک رایگان به زبانهای مختلف در دسترس هستند. در این سایت شما میتوانید کتب الکترونیک جدید را بر اساس عناوین برگزیده، عناوین پیشنهادشده توسط دیگر کاربران یا با توجه به نقد و بررسیهای اخیر خوانندگان در مورد کتب مطالعه شده کاوش نمایید. همچنین امکان سرچ کتب بر اساس ژانر، عنوان، نویسنده و زبان نیز فراهم است. در این وبگاه، ایبوک ها بهصورت کاملاً سازمانیافته و در موضوعاتی مانند هنر، کلاسیک، ماجراجویانه، درام، فانتزی، کامپیوتر و … در دسترس قرار دارند. همچنین، میتوانید از طریق ایمیل عضو سایت شده و کتاب های الکترونیک رایگان را در ایمیل خود دریافت کنید. علاوه بر این، آپلود کتب توسط کاربران و بدین ترتیب ارتقاء مجموعه وبگاه نیز امکانپذیر است. کتب این سایت در فرمتهای مختلفی از قبیل PDF، EPUB، MOBI، TXT و برخی فرمتهای مخصوص دیگر نیز قابل دانلود میباشند.
۴٫ Free-eBooks.com:
در این سایت علاوه بر بیش از ۵۳۰۰ کتاب الکترونیک، شما قادر هستید مجلات عمومی و مگزین های موردعلاقهتان را نیز بهصورت کاملاً رایگان دریافت نمایید. همچنین کاربران میتوانند کتابهای خود را در سایت بارگزاری کرده تا توسط دیگران مطالعه شوند. برای دانلود کتب از این وبگاه نیز نیازی به ثبتنام نیست.
۵٫ Free-eBooks.net:
سایت دانلود رایگان کتاب خارجی Free-eBooks بهترین مکان برای جستجوی آثار نوآورانه و برجسته نویسندگان تازهکار است. شامل کتب الکترونیک رایگان در ژانرها و موضوعات گوناگون از جمله داستانی، طنز، رمزآلود، درام، تجارت، علمی و بسیاری موارد دیگر میباشد. اگر شما میخواهید کتابتان را در این سایت منتشر کنید، میتوانید بهصورت رایگان عضو شوید. با استفاده از قابلیت سرچ این سایت کاربران قادر هستند کتابها را بر اساس عنوان کتاب یا نام نویسنده آن جستجو کنند. آپشن دیگر این وبگاه برای یافتن کتب، استفاده از بخشهای مختلف آن مانند ۱۰ کتاب برتر، جدیدترین کتب شنیداری، کتب برگزیده و آخرین کتب منتشرشده است. کتاب موردنظرتان را پیدا، روی دکمه DOWNLOAD کلیک و فرمت دلخواه (PDF, EPUB, Kindle) را انتخاب کنید؛ اما به نظر میرسد فقط فرمت PDF رایگان است و فرمتهای EPUB و Kindle فقط برای کاربران ویژه میباشد.
۶٫ Internet Archive:
این کتابخانه دیجیتال غیرانتفاعی با شعار «دسترسی جهانی به تمام دانش»، مجموعهای از بیش از ۱۲ میلیون کتب و متون الکترونیک، کتب صوتی، تصاویر، ویدئوها و نرمافزارهای رایگان میباشد. علاوه بر این شما میتوانید با یک ثبتنام رایگان و ساده در این سایت، به بیش از ۵ میلیون کتاب مدرن دسترسی پیدا کنید. این سایت شامل ایبوک هایی به زبانهای مختلف از قبیل انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، اسپانیایی و عربی است. همچنین، شما میتوانید کتابها را بر اساس دفعات مشاهده، عنوان یا تاریخ انتشار مرتب کنید. مجموعه کتب و متون الکترونیک این کتابخانه دیجیتال مجموعههایی از منابع کتابخانههای عمومی، کتابخانههای دانشگاهی، ژورنالها، مگزین ها و دیگر منابع و وبسایتهای آمریکایی، کانادایی و دیگر کشورهای سراسر جهان را دربرمی گیرد. کاربران میتوانند کتب موردنظرشان را در فرمتهای PDF، EPUB، TXT، MOBI یا فایل تورنت دانلود کنند. همچنین امکان آپلود کتب توسط کاربران عضو سایت نیز فراهم است.
۷٫ Open Library:
این سایت بهعنوان پروژهای از Internet Archive، کاتالوگی از اغلب کتابهای منتشرشده زیر چاپ و خارج از چاپ در کتابفروشیها و کتابخانههای دنیاست. شامل حدود ۱٫۷ میلیون ایبوک در مجموعه خود میباشد. این کتب الکترونیک، نسخههای اسکن شده و همچنین دیگر فرمتهای کتب را دربرمی گیرد. کاربران عضو، امکان همکاری با این وبگاه از طریق افزودن کتب جدید یا ویرایش برخی اطلاعات کتب موجود را دارند. اگر نسخههای اسکن شده کتابها در این سایت موجود نباشد، این تارنما کاربران را به سایتهای دیگر برای دانلود یا خرید آن کتب هدایت میکند. شما میتوانید کتابها را بر اساس موضوع آنها از قبیل هنر، علمی تخیلی، رمان، تاریخی، مذهبی و … یا از طریق جستجو بر اساس عنوان، نام نویسنده، یا اطلاعات و جزئیات کتاب مانند شابک یا نام ناشر جستجو و پیدا کنید. برخی از کتب این سایت را میتوان مستقیماً و بدون نیاز به ثبتنام بهصورت آنلاین مطالعه کرد یا آنها را در فرمتهای PDF، EPUB، TXT، MOBI، ZIP دانلود کرد؛ اما برای مطالعه آنلاین، دانلود کتاب انگلیسی یا به امانت گرفتن برخی دیگر نیاز به عضویت در سایت میباشد. اگر کتاب موردنظر شما در دست امانت باشد، شما میتوانید وارد اکانت خود شده و به لیست انتظار برای امانت کتاب ملحق شوید یا دیگر ویرایش های کتاب را بررسی کنید.
۸٫ GetFreeeBooks.com:
در این سایت نیز امکان اشتراک از طریق پست الکترونیک و دریافت کتب الکترونیک در ایمیل فراهم میباشد. در این تارنما کتابهایی در موضوعات گوناگون قابلدسترس است و نیازی به ثبتنام برای دانلود کتابها ندارد.
۹٫ FreeTechBooks.com:
این مورد یکی از سایتهای محبوب برای دانلود ایبوک ها، کتب درسی و یادداشتهای کلاسی رایگان در حوزه علوم کامپیوتر است. کتب الکترونیک موجود در این وبسایت عمدتاً در زمینه فناوری، طراحی وب، زبانهای برنامهنویسی، ریاضیات، پایگاه داده، سیستمهای عامل و دیگر موضوعات مرتبط میباشد. شما میتوانید کتابها را بر اساس دستهبندی موضوعی، نویسندگان، ناشران یا مجوزها کاوش نمایید. در حال حاضر شامل ۱۲۱۱ کتاب الکترونیک رایگان میباشد و این مجموعه در حال افزایش است. این وبگاه، شامل بخشی تحت عنوان محبوبترین کتابها نیز هست. اغلب ایبوک ها در فرمت PDF در دسترس هستند.
۱۰٫ FreeComputerBooks.com:
اگر شما به موضوعات مربوط به کامپیوتر و موبایل علاقه دارید، این سایت بهترین گزینه دانلود رایگان کتاب خارجی است. این سایت همچنین ایبوک هایی را در زمینه انواع زبانهای برنامهنویسی (C, C++, C#, JS, HTML, JAVA, Python)، مهندسی الکترونیک، شبکه، مایکروسافت، لینوکس، پایگاه داده، ریاضیات و … فراهم کرده است. بیشتر مخاطبان و کاربران این وبگاه، دانشجویان رشتههای علوم کامپیوتر و الکترونیک هستند. علاوه بر ایبوک، این سایت شامل ویدئوهای آموزشی و درسی برای یادگیری زبانهای برنامهنویسی و دیگر مهارتهای مرتبط میباشد. ساختار این سایت بسیار سازمانیافته و مرتب است و کتب بر اساس ۱۳ موضوع اصلی و بیش از ۲۰۰ زیرشاخه موضوعی طبقهبندیشدهاند.
۱۱٫ Book Boon:
این یک سایت بسیار خوب برای دانلود رایگان منابع آموزشی از قبیل بیش از ۱۰۰۰ ایبوک و تکست بوک رایگان است. موضوعات کتب آن شامل حسابداری، بازاریابی، اقتصاد و امور مالی، مهندسی، فناوری اطلاعات و برنامهنویسی، حقوق، علوم طبیعی، ریاضیات و آمار، استراتژی و مدیریت، مشاوره کاری و تحصیلی، زبانهای خارجه و … میباشد. کتب موجود در این سایت بسیار باکیفیت هستند و برای دانلود آنها نیازی به ثبتنام یا ساخت حساب کاربری نیست. این سایت شامل بخشهای پرطرفدارترین کتابها، کتب جدید، پیشنهاد ویراستار و کتب دارای بالاترین رتبه و همچنین یک دکمه دانلود در صفحه اصلی برای دانلود سریع میباشد. برخلاف سایر وبسایتهای دانلود رایگان کتاب که فرمتهای خروجی مختلفی برای دانلود در اختیار کاربر میگذارند، کتب این سایت فقط در فرمت PDF قابل دانلود هستند. این وبگاه همچنین شامل یک مجموعه پرمیوم کتب الکترونیک در حوزه بیزینس و تجارت است که مخصوص کاربران ویژه میباشد؛ اما امکان بهرهمندی از تریال رایگان یکماهه این بخش وجود دارد. مخاطبان اصلی این وبگاه دانشجویان هستند.
۱۲٫ Scribd.Com:
دیگر سایت دانلود رایگان کتاب خارجی Scribd است. این سایت در واقع یک سایت اشتراکگذاری فایلهای مختلف میباشد. شامل بیش از ۱ میلیون کتاب دیجیتال و کتاب صوتی از بیش از ۱۰۰۰ ناشر میباشد. علاوه بر این، بیش از ۶۰ میلیون انواع مدارک اعم از کتب غیرداستانی، حلالمسائل و راهنماهای آموزشی، مجلات، مقالات علمی پژوهشی، کتاب صوتی، اسناد و مدارک، روزنامهها و مجلات، مقالات و مطالب خبری، بروشورها، اسناد حقوقی و تجاری، اسناد دولتی، کمیکها، خاطرات، نامهها، ارائهها، نوشتارهای خلاقانه، فرمهای حقوقی، نقشهها، نشریات ادواری، گزارشات، تحقیقات علمی، رزومهها و سی وی ها، نقد و بررسیها، سخنرانیها، تألیفات و کارهای درسی و را دربرمی گیرد. این وبگاه شامل بیش از ۸۰ میلیون کاربر از بیش از ۱۹۴ کشور است. دارای نرمافزارهای مخصوص رایانههای شخصی، گوشیهای هوشمند و تبلت های آندرویدی و IOS، کیندل فایر، NOOK میباشد. فرمت فایل های موجود در این سایت بسیار متنوع است مانند PDF، Excel، Word، PPT، txt و …
۱۳٫ IranPaper:
ایران پیپر یک سایت ایرانی دانلود کتاب خارجی است که بیش از ۵ میلیون کتاب شامل خرید کتاب های آمازون و گوگل پلی را با قیمت پایینتر از این فروشگاه های کتاب به فروش می رساند. علاوه بر این، در این سایت بیش از یک میلیون و ششصد هزار کتاب رایگان الکترونیک خارجی از منابع مختلف جمع آوری شده است. همگی این کتاب ها تنها با یک ثبت نام ساده و بدون هیچ محدودیتی قابل دریافت است. برای دانلود رایگان این کتاب ها، در صفحه اصلی سایت ایران پیپر بر روی تب “جستجوی کتاب” کلیک کنید. سپس از منوی کشویی، “کتاب های رایگان” را انتخاب کنید. در فیلد جستجو، بخشی از عنوان کتاب خود را به انگلیسی وارد و بر روی دکمه جستجو کلیک کنید. در نهایت بر روی یکی از لینک های دانلود رایگان کتاب کلیک کنید.
پیشنهاد شما:
در صورتی که شما در جستجوهای های خود به سایت دانلود رایگان کتاب خارجی خوبی برخوردید که لیاقت قرارگیری در این لیست دارد، در نظرات بیان کنید تا با توضیحات کامل در بروز رسانی های بعدی این مطلب قرار گیرد.
iranpaper.ir